Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi Šindlerová, Ďurianová, Partlová a ďalšie: Odhalili svoje telá!

Módna šou Zobraziť galériu (44)
Módna šou

BRATISLAVA - Každá ukázala niečo iné! Známe tváre slovenského šoubiznisu sa na včerajšej charitatívnej módnej prehliadke v istom bratislavskom hoteli predviedli v roli modeliek a modelov. A bolo sa veru na čo pozerať.

Hlboké výstrihy, holé chrbty, odhalené nohy, či bujné poprsie. Takto sa predviedli známe speváčky Martina Šindlerová a Mirka Partlová aj moderátorky Aneta Dočekalová-Parišková, Marianna Ďurianová a Dagmar „Didiana“ Dianová na štvrtkovej módnej prehliadke. Bez podprsenky sa odhodlali vyjsť na mólo hneď viaceré dámy.

A ako bolo vidieť, speváčky sú oveľa odvážnejšie ako moderátorky. Na móle sa bez vrchného dielu bielizne predviedla Mirka Partlová, ktorá ukázala v krásnych čiernych šatách svoj holý chrbát. A tiež očarujúca Martina Šindlerová, ktorá svoj dekolt vystavila až nebezpečne na obdiv.

Moderátorskú česť zachraňovala Didiana, ktorá sa v hlbokom výstrihu a odhalenom chrbte tiež nakoniec odvážila ísť bez podprsenky. "Už roky som sa takto neodhodlala bez bielizne vyjsť na verejnosť," prezradila  moderátorka. Musíme však podotknúť, že ani jedna z týchto dám sa nemá za čo hanbiť. Ich výborné postavy a správne proporcie sú toho dôkazom.

Známa plavovláska a niekdajšia kráľovná bulváru Marianna Ďurianová  sa zas pre zmenu ukázala v sexi krátkych minišatách, ktoré odhalili jej dlhé štíhle nohy.  A bolo sa veru na čo pozerať aj čo sa výstrihu týka. Za týmito slobodnými kráskami nezaostávala ani známa mamička štrnásťmesačného synčeka Danielka Aneta Dočekalová-Parišková. Jej plné poprsie a štíhle nohy si všimol nejeden prítomný pán.

Na akcii sa okrem známych žien na predvádzacom móle objavili a populárni páni. Svoje modelovské schopnosti si vyskúšali Matej Sajfa Cifra, Ibrahim Maiga, Štefan Skrúcaný, Peter Kočiš a Pavel Bruchala. Okrem nich a modeliek sme sa na móle objavili aj my - topky.sk v zastúpení našej redaktorky Aleny Kvasnicovej. 

Módnu šou moderovala Karin Haydu, ktorej zvučný hlas niektorých prítomných vraj mierne vystrašil. Evidentne však neprekážal jej celebritným kolegom, ktorí ju prišli povzbudiť do publika. Objavili sme tu speváka Roba Pappa, playmate Janu Minaríkovú a mnoho ďalších. Hostia okrem šiat a šperkov mohli na modelkách obdivovať  aj extravagantné účesy, o ktoré sa postaral celebritný kaderník Paviel Rochnyak.

 

Pozrite si fotografie z módnej šou v našej GALÉRII!

Šindlerová, Ďurianová, Partlová predvádzali na móle

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu