Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Juraško: Plní snúbenkine priania do bodky! Kvôli prsteňu sa poriadne nabehal!

Roman Juraško a priateľka Ivana. Zobraziť galériu (4)
Roman Juraško a priateľka Ivana.

BRATISLAVA – Šťastný a zaľúbený! Moderátor Roman Juraško (30), ktorý pred pol rokom požiadal svoju priateľku Ivanu o ruku prezradil, čo mu vo vzťahu dalo zatiaľ najviac „zabrať“. Topky.sk zisťovali aj to, kedy sa bude ženiť!

Po viac ako dva a pol rokoch chodenia sa moderátor Roman Juraško pred šiestimi mesiacmi zasnúbil so svojou priateľkou Ivanou Nitranskou. Vtedy moderátor tvrdil, že dátum svadby ešte nemajú. Ich okolie teda už netrpezlivo očakáva termín, kedy sa tí dvaja konečne vezmú. A topky.sk zisťovali, či sa po toľkých mesiacoch niečo zmenilo. „Termín svadby ešte stále nemáme,“ priznal Juraško. Keď sme sa ho však spýtali, či to bude do roka a do dňa, odvetil: „Možno. Uvidíme, snáď.“

Keďže je zrejme u dvojice tento romantický a vážny krok ešte hudbou ďalekej budúcnosti, zaspomínali sme si so sympatickým moderátorom aspoň na nedávnu "zásnubnú" minulosť. Aké to bolo, keď Ivanu požiadal o ruku? Dúfam, že romantické. A také, aké malo byť. Bolo to na Silvestra a snažil som sa, aby zásnuby mali všetko, čo majú mať. Bolo aj kľaknutie na koleno. No viac prezrádzať nebudem,“ povedal Roman, od ktorého sme predsa len ešte vymámili, či mu pomáhal niekto s výberom snubného prsteňa. „Nie. Vyberal som ho sám. A veru som sa poriadne nabehal. Chcel som taký, ktorý by Ivanku vystihoval. Snáď sa mi to podarilo,“ dodal hnedooký sympaťák.

FOTO: Topky.sk zalovili v redakčnej fotogalérii, kde sme objavili pomerne čerstvú fotku. Prst Juraškovej snúbenky na ňom zdobí jediný prsteň. Že by to bol práve ten snubný? 
<BR

Juraško: Plní snúbenkine priania
Zobraziť galériu (4)



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu