Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Novotný prehovoril o rozchode so Škamlovou... Kto z nich dvoch je už zadaný?

Honzík Novotny a Romana Škamlová Zobraziť galériu (6)
Honzík Novotny a Romana Škamlová

BRATISLAVA – Taká to bola láska...! Podnikateľ Jan Novotný (32) a bývalá finalistka miss Romana Škamlová (20) sa po viac ako roku definitívne rozišli. Hoci to obaja dlhšie tajili, nedávno to plavovláska priznala. Z partnerskej dvojice sa k téme rozpadnutého vzťahu vyjadrila ako jediná. To už však neplatí. Pre topky.sk totiž v súvislosti so stroskotanou láskou prehovoril aj mníchovský seladón.

Honzík Novotný sa na Slovensku viac ako svojou prácou zviditeľnil najmä vzťahmi so známymi a krásnymi ženami. Začalo to úspešnou šou Nevesta pre milionára, kde si „vybral“ Veroniku Nedovú. Tento vzťah však skončil v momente, ako padla posledná klapka tejto zábavnej relácie. 

Hotové mediálne šialenstvo však okolo neho prepuklo až vďaka vzťahu s markizáckou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, ktorá bola v čase začiatku ich spoločného romániku vydatá za Čecha Libora Boučka. No aj s plavovlasou hlásateľkou Televíznych novín sa po hektickom roku rozišiel.

Pár mesiacov nato zbalil mladučkú modelku a bývalú účastníčku súťaže krásy Miss Slovensko Romanu Škamlovú. Po viac ako ročnom chodení sa však aj tento vzťah skončil. Hoci rozchod po dlhom utajovaní nedávno priznala aj samotná I. vicemiss 2007 Romana, dôvod ukončenia vzťahu neprezradila.

Topky.sk preto v súvislosti s touto témou oslovili mníchovského podnikateľa. Chceli sme vedieť, či bol za rozchodom niekto tretí. „Rozišli sme sa už dávnejšie. Pár dní po tom, čo sme spolu boli na Let´s Dance. Ja momentálne nemám nikoho. A Romana? To neviem,“ tvrdil nám Honzík, ktorý o dôvode rozchodu tiež mlčal.

Keď sme mu však povedali, že máme informácie, že má jeho expriateľka novú známosť, odvetil: „Aj ja som to počul. Hovorili mi to kamaráti. No neviem, či je to pravda. Ale aj tak jej prajem veľa šťastia.“ A čo bude teraz najznámejší slovenský ženích robiť? Má už vyhliadnutú nejakú druhú slovenskú krásku? „Teraz budem skoro stále v Mníchove. Mám tam veľa práce a málo dôvodov vracať sa na Slovensko,“ uzavrel Honzík.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu