Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Christová trepala: Smrť Jacksona prirovnala k novému nápoju!

Bývalá modelka Ivana Christová Zobraziť galériu (7)
Bývalá modelka Ivana Christová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Perlila jedna radosť! Bývalá modelka Ivana Christová (38) sa ako moderátorka na nedávnej spoločenskej akcii príliš nepredviedla. Práve naopak. Každá druhá veta z jej úst bola "skvostom"!

Ivana Christová sa v piatok večer stala na krátku chvíľu moderátorkou. Hoci s uvádzaním akcií už má nejaké skúsenosti, táto sa jej príliš nevydarila. Na krste nového alkoholického nápoja, ktorého tvárou je v Amerike Paris Hilton a na Slovensku sa ňou stal známy kaderník Paviel Rochnyak, totiž jej reč prítomným hosťom doslova vyrazila dych.

Bývalá úspešná Česko-slovenská miss sa snažila byť aktuálna. Na začiatok preto nezabudla poprosiť prítomných hostí, aby si uctili  pamiatku na zosnulého Kráľa popu Michaela Jacksona. No zároveň dodala vetu, ktorou vzápätí všetko pokazila. „Kráľ umrel, novinka prichádza! Kde niečo končí, niečo nové začína,“ znelo približne v takejto podobe z jej úst.

To však nebolo všetko. Kráska pokračovala ďalej a vyzvala prítomných hostí, aby sa ponúkli novým nápojom, z ktorého časť výťažku poputuje chudobným ľuďom do Afriky. Svoje slová však „zaklincovala“ nečakanou vetou: „V Afrike deti zomierajú od smädu, ale my máme to šťastie, že môžeme piť tento nový luxusný nápoj.“

 

Sledujte TOPKY TV: Ivana Christová moderuje krst nápoju.


 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu