Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Božská Carmen: Uprostred polonahých tanečníc vystavila silikóny!

Carmen Electra Zobraziť galériu (12)
Carmen Electra

LAS VEGAS - Skutočne elektrizujúce! Ťahá jej na štyridsiatku, no ona svojím telom dokáže rozpáliť nadšené davy fanúšikov. Americká sexbomba Carmen Electra (37) má za sebou jedinečnú striptízovú šou, kde v spoločnosti krásnych dievčat ukázala takmer všetko!

Bývalá záchranárska hviezda seriálu Pobrežná hliadka tento týždeň odtancovala prvé z radu šiestich vystúpení, ktoré nesú názov The Crazy Horse Paris Show. Carmen sa doteraz odvážila ukázať svoje atraktívne vnady vymodelované plastickým chirurgom len pri fotení pre pánsky magazín Playboy. Pred samotným predstavením sa preto natískala otázka, či sexi plavovláska svoje vnady vystaví aj na javisku.

Carmen všetkých priaznivcov navnadila v jednom z rozhovorov, kde priznala, že návrat k jej pôvodnej profesii tanečnice ju urobil veľmi šťastnou. Začiatky skúšok neboli jednoduché, no pomohla jej silná motivácia - všade okolo nej boli totiž klasicky trénované baleríny, ktoré ju svojím výkonom posúvali ďalej. Nakoniec s iskrou v očiach prisľúbila, že sa skutočne bude na čo pozerať: "Najskôr som mala veľký rešpekt a nosila som podprsenku. Úprimne, chcela som ísť proste do toho. Určite budem hore bez!"

Sexica ne(s)klamala a do svojej šou vložila úplne všetko. Najskôr sa vo vzrušujúcej súpravičke korzetu a podväzkov predviedla na červenej pohovke v tvare obrovských pier. Vyvrcholením však bola scéna, v ktorej to Carmen roztočila s ôsmimi tanečnicami v parochniach. Ale zatiaľ čo mali dievčatá oblečené miniatúrne tangáče a bradavky im zakrývali strieborné hviezdice, hlavná hviezda večera od pol pása nahor ukázala úplne všetko. Ak sa poriadne poponáhľate, možno sa vám lístok na nezabudnuteľné predstavenie ešte ujde...

Elektrizujúca striptízová šou s Carmen Electra

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!


 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu