Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexica Hatalová: Prečo nemá chlapa?!

Natália Hatalová Zobraziť galériu (8)
Natália Hatalová

BRATISLAVA – Ešte nikoho neulovila! Semifinalistka Slovensko Hľadá SuperStar 3 Natália Hatalová (19) má nákazlivý smiech a provokujúce krivky. Napriek tomu je stále nezadaná!

Natália sa v SuperStar preslávila najmä svojím nákazlivým smiechom. A ten ju neopúšťa ani pri téme lásky aj napriek tomu, že chlapa po svojom boku nemá. „Na lásku nemám momentálne čas,“ povedala nám Natália, ktorá sa teraz sústredí hlavne na svoju spevácku kariéru.

Lenže je leto a uvoľnená atmosféra vzťahom praje. „Myslíte také krátkodobé lásky?! Nemyslím si, že začnem teraz niečo vyhľadávať. Láska príde a potom to začnem riešiť. Ale nebránim sa tomu,“ povedala nám so šibalskou iskrou v oku Natália. Naposledy sa mladá speváčka predviedla v sexi plavkách na bratislavskej Magio pláži a prítomných mužov naozaj zaujala. Takže nezadaná možno už dlho nezostane.

Sledujte TOPKY TV: Natália Hatalová o letných láskach.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu