Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexi odhalené Twiinsky: Neskutočne provokujú!

Sesterské duo Twiins v sexi videu. Zobraziť galériu (8)
Sesterské duo Twiins v sexi videu.

BRATISLAVA - Horúce bozky, polonahé telá, letmé dotyky a vášeň s chlapom v posteli! Takto môžete vidieť sesterské duo mladých speváčok Twiins Veroniku a Danielu Nízlové (23) v ich novom videoklipe k skladbe Slip of the tongue. Ten si môžete exkluzívne pozrieť na topkách.

Mladé sexi speváčky Daniela a Veronika Nízlové sa snažia neustále na sebe pracovať. A ako sa zdá, celkom sa im to darí. Nedávno dokončili nový videoklip, v ktorom sú rovnako sexi, ak nie dokonca viac, ako v tom predošlom. Sestry v ňom vystupujú prevažne v odvážnych plavkách. Svojimi zvodnými pohybmi a dotykmi privedú do varu nejedného diváka. Dokonca sa odhodlali na provokujúce scény s mužom v posteli. Na záver klipu si ho potom poriadne skrotia.

„Klip sa nakrúcal jeden deň v Bratislave v priestoroch istého hotela. Režisérom bol Branislav Vinzce. O choreografiu sa postaral Milan Keres, ktorý bol tiež autorom choreografie muzikálu Príbeh ulice. Skladbu mixovali producenti TWiiNS. Tí istí, ktorí si sa podpísali pod ich prvý hit I don´t know na Miami s Jimmym Douglassom,“ prezradil pre topky.sk manažér speváčiek Braňo Jančich. Ten nezabudol podotknúť, že mladé dievčatá sa striedali v tom istom štúdiu so Seanom Paulom, ktorý tu tesne pred ich príchodom dokončil svoj nový album.

O nový singel TWiiNS prejavili záujem vydavateľstvá na Slovensku, v Čechách a dokonca i v Poľsku. Sestry Nízlové budú tráviť celé leto najmä v štúdiu, pretože dokončujú nový album, ktorý by mal byť celý v angličtine a vyjde na jeseň tohto roku.


Exkluzívnu premiéru nového videoklipu k skladbe Slip of the tongue si môžete pozrieť práve tu:

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu