Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dvojičky Nízlové: Prerazia s miliónovým klipom aj v USA?!

Fotografia z nakrúcania videoklipu I don't know Zobraziť galériu (6)
Fotografia z nakrúcania videoklipu I don't know

BRATISLAVA – Užívali si na floridskej Miami Beach! A vôbec nešetrili! Sestry Daniela a Veronika Nízlové (22), známe ako spevácke duo Twiins, nedávno nakrútili nový videoklip. Ten patrí k najdrahším od slovenských interpretov.

Nový videoklip k piesni I don´t know stál neuveriteľné tri milióny korún. Dôvodom vysokej ceny je exotické miesto, na ktorom sa nakrúcal. Sestry Nízlové sa totiž rozhodli pre Miami Beach na Floride. „Chceli sme nakrúcať niekde v zahraničí. Pri mori a slnku. Pred rokmi sme tam študovali na škole. Preto sme si zvolili práve toto miesto,“ prezradili sestry Nízlové.

„Páčilo sa nám tam všetko. Bez ohľadu na to, či sme nakrúcali v aute alebo na lodi. S klipom nám pomáhal kameraman, ktorý sa podieľal na filme Piráti z Karibiku. Robil aj videoklip pre spevákov Ushera, 50 Centa či P. Diddyho“ dodali dvojičky, ktoré na sebe za ostatné obdobie popracovali.

Nielen, čo sa vizuálnej stránky týka. Okrem toho, že si dali pred viac ako rokom urobiť silikónové prsia, si Daniela našla nového partnera. Je ním producent Braňo Jančich, s ktorým chodí už niekoľko mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu