Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Banášová a Modrovský: Horúce bozky a vášnivé noci v hoteli! Je to láska!

Adela Banášová a Peter Modrovský Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová a Peter Modrovský

BRATISLAVA – Koniec dohadom, sú zamilovaní! Moderátorka Adela Banášová (28) a tanečník Peter Modrovský (25) tvoria pár! Topky.sk ich pred pár dňami napaparazzovali, ako spolu v objatí odkráčali z istej párty rovno na hotel. A v ňom spolu strávili hneď niekoľko nocí. Aj na základe týchto našich odhalení sa zrejme rozhodol Modrovský vyznať zo svojich citov.

Počas tanečnej šou už bolo jasné, že medzi Adelou Banášovou a Petrom Modrovským preskočila iskra. Odpoveď na otázku, či je medzi nimi niečo viac, však bola vždy neistá. To sa však zmenilo potom, čo topky.sk nakrútili dvojicu, ako v objatí odchádzajú z nedávneho spoločného žúru. Dokonca sa cestou náruživo bozkávali. Hrdličky si to namierili rovno na hotel, kde podľa našich informácií strávili niekoľko vášnivých dní a nocí.

„Ubytovali sme sa v jednom hoteli, kde sme aj spali," netajil Modrovský. Ako však ďalej dodal, noc tam nestrávili sami. „Boli tam aj ostatní z Let´s Dance, pretože sa v hoteli organizovala rozlúčka," zahováral tanečník, ktorý sa aj na základe našich dôkazných materiálov zrejme rozhodol dať definitívne vysvetlenie týkajúce sa jeho vzťahu s Adelou.

„Sme spolu. Keďže sa nás na to každý pýtal a vznikali rôzne dohady, vysvetlili sme si to. Všetko sme dali pred pár dňami na pravú mieru,“ potvrdil nám vzťah s úspešnou moderátorkou Modrovský. A dokonca sa nehanbil priznať aj svoje city: „Áno, som zamilovaný.“ Ako sme sa od neho tiež dozvedeli, plánovanú dovolenku si zorganizujú hneď, ako obaja vyriešia svoje pracovné povinnosti.

 

Sledujte TOPKY TV: Dvojica odchádza z párty a ide do hotela. Nasledujú vrelé objatia.



banasova modrovsky


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu