Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi Hermiona v Amerike pritvrdila: Na prsiach koža, na chrbte nič!

Emma Watson Zobraziť galériu (11)
Emma Watson

NEW YORK - Hoci v poradí druhú premiéru snímky Harry Potter a polovičný princ nesprevádzali šteklivé módne faux-pas, aj tentoraz sa bolo na čo pozerať. Diabolský Malfoy ukázal sexi frajerku, no prvé husle hrala opäť Hermiona - tá siahla po koži a odhalila chrbát!

Má to v suchu! Mladučká Emma Watson uviedla šiesty diel najznámejšej čarodejníckej ságy na americkú pôdu bez dažďa a bez vykúkajúcej spodnej bielizne. Vo štvrtok večer zažiarila v netradičných čiernobielych šatách, ktorých vrchná časť bola vyrobená z kože a herečke sa upínala okolo krku. Devätnásťročná kráska tak po prvý raz od pása nahor pripomínala sexi dominu a od nejedného muža si vypýtala lačný pohľad.

Hoci Hermiona v Londýne na červenom koberci žiarila ako jediná zástupkyňa mladej ženskej krásy, tentoraz mala nečakanú konkurenciu. Tú po celý čas objímal blonďák Tom Felton alias Malfoy, ktorého poznáme ako jednu z najdôležitejších záporných postáv filmu. Na americkej premiére ho sprevádzala priateľka Jade Olivia v sivých minišatách s trojštvrťovými rukávmi a bielym kvetinovým vzorom. Zaľúbený Tom z jej pásu po celý čas nespustil ruku a doladil si k nej celý outfit - sivé nohavice s košeľou a nezaviazaným motýlikom.

Emma v New Yorku stihla navštíviť aj obľúbeného moderátora Davida Lettermana v jeho populárnej šou. Uštipačný David si, samozrejme, neodpustil komentár k jej odhaleným nohavičkám na londýnskej premiére, ktorú sprevádzal prudký dážď. Vytlačil si zväčšenú kompromitujúcu fotografiu a ukazujúc na ňu vyzval mladú herečku k obhajobe: "Povedz nám, čo sa to tu deje." Emma sa však nedala zahanbiť a so smiechom celý incident nadľahčila: "Ja si vlastne nepamätám, že sa to stalo. Aspoň, že som mala oblečenú bielizeň."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!


 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu