Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Victoria, si out! Pri tvojom mužovi sa bude vyzliekať sexi Angelina!

Angelina Jolie (hore), Victoria a David Beckhamovci Zobraziť galériu (14)
Angelina Jolie (hore), Victoria a David Beckhamovci

LOS ANGELES - Tá musí ale zúriť! Niekdajšia speváčka skupiny Spice Girls dostala od módneho domu Armani červenú. Kontrakt na ďalšiu sériu šťavnatých obrázkov získal len manžel David Beckham (34) - Victorii (35) nepomohlo ani zmenšenie silikónov!

Britská ikona módy s kariérou modelky skončila. Exkluzívnu zmluvu na nadchádzajúcu reklamnú kampaň má v rukách iba polovica slávneho páru - futbalista David Beckham, ktorý momentálne patrí medzi najžiadanejšie celebrity predvádzajúce spodnú bielizeň. Do hry talianskeho módneho giganta však nečakane vstúpila hollywoodska kráska Angelina Jolie. Tá s ním totiž minulý mesiac takisto podpísala dohodu a okamžite sa stretla s úsilím dostať obe hviezdy pred jeden objektív.

Návrhárska dielňa si od spolupráce krásnej herečky a talentovaného futbalistu sľubuje jedinečný úspech. Vysoké očakávania prinieslo predovšetkým odlišné pole pôsobnosti oboch zainteresovaných modelov, ktoré by malo pritiahnuť rôzne kategórie nových zákazníkov. Spoločnosť Armani verí, že vďaka dobrým nápadom a obrovskej publicite sa jej skôr či neskôr podarí "vystrčiť hlavu aj ramená nad svojich konkurentov".

Keďže Angelina aj David momentálne nie sú bez záväzkov, výsledné zábery pravdepodobne nebudú sršať sexepílom ani vzrušujúcimi pózami. To potvrdil aj jeden z pracovníkov Armaniho dielne: "Tí dvaja sú výnimočne krásni pred objektívom, no obaja majú trvalý vzťah, takže reklama bude musieť byť sexi bez toho, aby sa dotkla ich partnerov."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu