Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lily Allen: Na javisku ukazuje bradavky, v časopise celé prsia!

Lily Allen Zobraziť galériu (9)
Lily Allen

MONTREUX - Bez podprsenky sa koncertovať nevypláca! Anglická speváčka Lily Allen (24) si už opäť neustrážila bradavky a jednu z nich predviedla švajčiarskym fanúšikom. Aby si však nemysleli, že je naozaj plochá, v magazíne svoje prsia obnažila úplne!

Cudnosť medzi jej silné stránky nebude patriť nikdy. Kontroverzná hudobná hviezda totiž na svoje prsia nedá dopustiť a urobila si z nich takpovediac samostatné číslo, ktoré predvádza skoro na každej šou. Naposledy ním rozosmiala návštevníkov 43. ročníka jazzového festivalu vo švajčiarskom Montreux.

Hoci mala počas vystúpenia cez ramená prehodené bolerko bez rukávov, jej bradavka si svoju cestu do centra pozornosti predsa len našla. Stalo sa tak v okamihu, keď Lily držiac mikrofón zodvihla ruku a ľahučké šaty so špagetovými ramienkami sa jej posunuli na hrudi. Krátky čierny outfit bol navyše z transparentnej látky a po celý čas odhaľoval obrysy speváčkinej spodnej bielizne. Nešlo pritom o žiadny sexi kúsok, ale o sťahujúce bombarďáky!

Lily je známa tým, že jej váha permanentne kolíše v rozmedzí aj celej desiatky kilogramov. Zdá sa však, že v poslednom období na svojej figúre poriadne popracovala a momentálne vyzerá štíhlejšie ako kedykoľvek predtým. To potvrdzujú aj odvážne zábery z magazínu i-D, na ktorých sa ukázala hore bez. Hoci jej vnady nepatria práve medzi najkyprejšie, chlapčenský hrudník určite nemá. Ten by jej médiá pravdepodobne prestali dookola vyhadzovať na oči, keby si aspoň raz za čas obliekla podprsenku...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!


 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu