Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Kuly a mladučká milenka: Užívali si horúce noci v Rusku!

Mário Kuly Kollár a Lucia Nováková Zobraziť galériu (11)
Mário Kuly Kollár a Lucia Nováková

MOSKVA – Dopriali si! Ešte počas estévečkarskej súťaže Eurovízia popierali Mário Kuly Kollár (37) a vokalistka Lucia Nováková (18) svoj vzťah za každú cenu. Dnes je však všetko inak. Spevák je rozvedený a svoju mladú milenku dokonca zobral na výlet do Ruska.

Spojila ich práca! Spevákovi Kulymu úplne pomotala hlavu mladučká vokalistka skupiny Desmod Lucia. Keď sa začalo o ich vzťahu šepkať, mala len sedemnásť rokov! Možno aj preto obaja milenecký vzťah popierali. V polovici apríla však prišiel rozvod. Kuly už nežije s exmanželkou Dankou a mladá študentka má teda úplne voľné pole pôsobnosti.

Nedávno sa skupina Desmod vybrala na pracovný pobyt do Moskvy. A hoci v máji už Nováková s kapelou nevystupovala, v Rusku zrazu nechýbala! S Kulym zažili päť dní nácvikov s ruskou Kalinkou. A zrejme aj päť horúcich nocí. Pri oficiálnych aktivitách sa však podľa našich informácií zaľúbenci k sebe veľmi nemali. Žeby mal spevák obavy, čo na jeho románik s o polovicu mladšou speváčkou povedia jeho hostitelia?!

FOTO: Lucia Nováková a Kuly vystúpili s ruským zborom Kalinka.

Kuly a mladučká milenka:
Zobraziť galériu (11)





Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu