Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kuly je už slobodný: Dnes ho rozviedli!

Mário Kuly Kollár a exmanželka Danka. Zobraziť galériu (9)
Mário Kuly Kollár a exmanželka Danka.

NITRA/BRATISLAVA – Už je voľný! Speváka Mária Kulyho Kollára (37) dnes rozviedol nitriansky súd. Jeho sedemročný zväzok s manželkou Dankou (26) je teda už aj oficiálne ukončený.

Líder skupiny Desmod Mário Kuly Kollár prežíva za posledného pol roka bezpochyby najrušnejšie obdobie svojho života. Lavínu v jeho súkromí spustila vo februári informácia o tom, že sa bude rozvádzať, nasledoval nešťastný pád z pódia v Eurovízii, otras mozgu, odstúpenie zo súťaže, víťazstvo v OTOvi a následná jazda v opitosti za volantom.

Rušné časy vyvrcholili dnešným rozvodom, kedy po siedmich rokoch spoločného života so ženou Dankou ukončil nitriansky súd ich manželstvo. Informovala o tom televízia Joj vo svojej relácii Promi Noviny. Samotný súdny akt trval necelú pol hodinu a bol neverejný.

Hoci má spevák s manželkou spoločného syna Mária (7), predsa len dvojica dospela do bodu, kedy si povedali, že by mal ísť každý svojou cestou. Špekuluje sa, že jedným z dôvodov, kvôli ktorému stroskotal ich zväzok, je mladá vokalistka Lucia Nováková.

Práve tá je totiž pasovaná do role Kulyho milenky. Dvojica vraj už dlhšie prežíva románik. Počnúc dnešným dňom im už nič nestojí v ceste, aby naplno a verejne prejavili svoje city.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu