Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kuly pred rozvodom: Alkoholový záťah s kamošmi!

Mário Kuly Kollár pred rozvodom. S pohárikom. Zobraziť galériu (11)
Mário Kuly Kollár pred rozvodom. S pohárikom.

BRATISLAVA – Opäť s pohárikom! Napriek alkoholovej afére, ktorá sa pred mesiacom okolo Mária Kulyho Kollára (36) spustila, neodolal spevák na nedávnej spoločenskej akcii miešaným drinkom. Na žúr si dokonca vyrazil bez ohľadu na to, že vedel, že ho čaká jeden z najzásadnejších momentov jeho života - rozvod!

Alkohol je metla ľudstva! O tomto známom tvrdení sa na vlastnej koži presvedčil Mário Kuly Kollár v polovici marca, kedy mu policajti zobrali vodičský preukaz kvôli tomu, že šoféroval pod vplyvom omamnej látky.

No napriek tejto negatívnej skúsenosti si pohárik stále neodpustí. Dôkazom je aj nedávna spoločenská akcia, kde sme ho pristihli, ako si popíja energetický drink zmiešaný s vodkou. „Prečo by som to mal obmedziť?“ nevidí Kuly dôvod, kvôli ktorému by si mal odrieknuť nápoj.

Na podobnom žúre plnom sexi dievčat sa objavil aj začiatkom marca. Vtedy sa poriadne odviazal. Na tom minulotýždňovom sa už krotil a podľa vlastných slov sa zastavil iba preto, že mal cestu okolo. „Boli sme iba na chvíľku,“ tvrdí hudobník, ktorý si už s odvozom z akejkoľvek párty nemusí robiť starosti. „Všade ma vozí kamarát,“ povedal nám.

Ťažkú hlavu si zrejme nerobil ani s rozvodom. Večierok si totiž nedal ujsť napriek tomu, že ho iba šesť dní nato čakal po siedmich rokoch manželstva rozvod so ženou Danielou. Úrady ukončili ich zväzok včera v Nitre. Podľa našich informácií sa ho Kuly nezúčastnil. Dvojica bola rozvedená za necelú pol hodinu. To, aký bol verdikt súdu, sme sa snažili zistiť od samotného speváka. K tejto téme sa však nevyjadril.

Prvé informácie o rozvode sa prevalili na verejnosť vo februári tohto roku. Ako dôvod vtedy obaja uviedli vzájomné odlúčenie. Špekuluje sa však, že jedným z dôvodov, kvôli ktorému stroskotal ich zväzok, je mladá vokalistka Lucia Nováková. Práve tá je totiž pasovaná do role Kulyho milenky. Dvojica vraj už dlhšie prežíva románik. Počnúc dnešným dňom im už nič nestojí v ceste, aby naplno a verejne prejavili svoje city. Nechajme sa prekvapiť, ako to bude medzi nimi ďalej prebiehať.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu