Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jacksonove tajomstvo: Skryl nové nahrávky, ktoré ešte nikto nepočul!

Michael Jackson Zobraziť galériu (4)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Zosnulý Kráľ popu Michael Jackson zanechal po sebe nové svieže nahrávky. Pre BBC News to potvrdil frontman kapely Black Eyed Peas will.i.am, ktorý spolupracoval s legendou na nahrávaní nového comebackového albumu.

"Bolo to svieže, melodické. Ako by povedal on - šťavnaté," uviedol 34-ročný raper, skladateľ a producent, ktorý však nevie, kde sa nachádzajú. "Všetky disky mal pri sebe, pretože som za ne nechcel byť zodpovedný.Je iná vec stratiť veci od Black Eyed Peas. Ale riskovať, že stratím piesne Michaela Jacksona... Naozaj som takú zodpovednosť nechcel, takže všetko, na čom sme pracovali, si odkladal on," povedal will.i.am o nahrávkach, ktoré ešte verejnosť nemala možnosť počut.

"Stali sme sa skutočnými priateľmi. Oslovil ma, aj keď to nemusel robiť. Zavolal mi na Deň otcov, pretože vedel, že som otca nikdy nemal. Bolo to o niečom inom, veľa ma naučil. Bol úžasný umelec, ale aj človek. Naozaj mi veľmi, veľmi chýba," dodal.

Jackson naposledy vydal album Invincible v roku 2001. Pre znovunaštartovanie kariéry si pozval aktuálne hviezdy, medzi ktorými nechýbali Akon alebo Ne-Yo. "Pracovali sme na mnohých nápadoch. Všetky rozhodnutia sú teraz na rodine," povedal Akon pre magazín Billboard.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu