Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Škandálózne odhalenie: Jacksonove deti nie sú z jeho spermií!

Michael Jackson s deťmi. Zobraziť galériu (5)
Michael Jackson s deťmi.

LOS ANGELES - Po smrti legendárneho speváka sa začínajú vynárať čoraz šokujúcejšie odhalenia týkajúce sa jeho súkromného života. Najnovšie vypustila chúlostivú informáciu o najcitlivejšom mieste Michaela Jacksona (†50) - o jeho deťoch, z úst exmanželka. Potomkov mu porodila zo súcitu a bez jeho spermií!

V poradí druhá manželka Kráľa popu poskytla novinám News of The World pikantnú spoveď, z ktorej doslova behá mráz po chrbte. Debbie Rowe konečne prezradila nielen pravdivé detaily ohľadom jej dvoch ratolestí, ale aj krutú realitu manželstva s populárnym spevákom.

To, že jej oplodnenie neprebehlo prirodzenou cestou za dverami spálne, si celý svet šepkal od samého začiatku. Debbie však po Michaelovej smrti navyše priznala, že spermie, ktorými bola oplodnená, pochádzali od anonymného darcu. A preto spevák nemôže byť v nijakom prípade biologickým otcom dvanásťročného Princea Michaela ani o rok mladšej Paris. Blonďavá päťdesiatnička sa totiž nad transplantáciami znetvoreným hudobníkom jednoducho zľutovala: "Michael bol rozvedený, osamelý a chcel deti. Ponúkla som mu svoje lono ako darček. Neboli to Michaelove spermie. Dostala som zaplatené a preniesla som sa cez to. Viem, že svoje deti nikdy viac neuvidím."

Debbie sa za hviezdu svetovej hudobnej scény vydala v roku 1996 a o tri roky neskôr sa s ňou aj rozviedla. Počas tohto relatívne krátkeho obdobia však údajne spolu nikdy nemali sex a Debbie s Michaelom súcitila kvôli jeho prvej manželke Lise Marii Presley, ktorá mu odmietla priviesť na svet potomstvo. Hudobná legenda sa však Debbie za dve zdravé deťúrence odvďačila brutálnym spôsobom - keď po mimoriadne bolestivom druhom pôrode zostala neplodná, Michael ju od zúrivosti kruto dokopal. V niektorých prípadoch sa o mŕtvych jednoducho nedá povedať "len to dobré".

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu