Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Neúspešná finalistka Miss Martinková: Jej vnady konečne zabodovali! Na tuningu!

Eva Martinková Zobraziť galériu (27)
Eva Martinková

BRATISLAVA/PIEŠŤANY – Eva Martinková (19) je cieľavedomá mladá žena. Po víťazstvách na súťažiach fitnes model sa prihlásila aj na Miss Universe 2009. Neuspela. A tak sa vybrala aj na Miss Carat Tuning. A tam konečne jej prednosti ocenili!

Konečne sa jej to podarilo! Eva Martinková je bezpochyby súťaživý typ. Od šestnástich rokov sa totiž venuje súťažiam fitnes model. No svoje kvality chcela ukázať aj inde. Prihlásila sa na Miss Universe 2009, kde však získala „len“ titul Miss foto. Na stupienky víťaziek nedosiahla.

No už tento víkend sme mohli Evu vidieť opäť súťažiť. Tentokrát na Miss Carat Tuning v Piešťanoch. Zaujímavé je, že Evu mnohí upodozrievajú, že jej prsia sú tiež upravené. Podobne ako štvorkolesoví tátoši, ktorých prišli vystaviť na obdiv hrdí majitelia. Blonďavá sexica tvrdí, že sú jej prednosti pravé, bez zásahov. Nech je to už akokoľvek, na zraze získala titul Miss Playboy. A porota na čele s Evinou bývalou konkurentkou Denisou Mendrejovou, víťazkou Miss Universe 2009, jej napokon udelila aj titul 1. vicemiss, čo je zatiaľ jej najlepšie umiestnenie na súťažiach krásy.

Výsledky Miss Carat Tuning Party:
Miss Carat Tuning Lívia Mudrončeková (finalistka Miss Universe 2008)
1. vicemiss Eva Martinková (finalistka Miss Universe 2009)
2. vicemiss Vladimíra Sciranková (finalistka Miss Universe 2006)



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu