Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Prestížna súťaž ženskej krásy a šarmu!

Miss Carat Tuning Party Zobraziť galériu (11)
Miss Carat Tuning Party

Prestížna súťaž ženskej krásy a šarmu – MISS CARAT TUNING PARTY, je už tradičným spestrením tuningového zrazu. Tohoročné finalistky zabojujú o titul najkrajšej reprezentantky tých najlepších a najrýchlejších áut, ktoré brázdia naše cesty.

10 sympatických, krásnych a šarmantných slečien uvidíte na hlavnom stagei v piatok, 26.6. od 20:00. Celú šou moderuje populárna Erika Barkolová a v úlohe moderátorky sa predstaví aj Petra Lenártová.

V porote budú známe tváre slovenského šoubiznisu: Denisa Mendrejová, Sisa Petoová, Lucia Senášiová, Ján Freire Hudcovič, Andrej Baraník, Sisa Sakalášová a zástupcovia sponzorov Miss Carat Tuning Party.

Finalistky môžete podporiť aj na webovej stránke topky.sk, kde môžete formou sms zahlasovať o Miss Net Carat Tuning Party. Jeden z hlasujúcich získa víkendový pobyt v krásnom hoteli Tatry v Tatranskej Lomnici.

Súčasťou najväčšieho tuningového zrazu na Slovensku je aj množstvo motoristických súťaží a atrakcií: šprinty, slalom, drifty, audiomerania, súťaž o najkrajšie autá.

V piatok 26.6. je pripravený program, kde vystúpi skupina V.I.P., speváčka LeRa, Kontrafakt, Get Explode, K-Fun Party, Strip Show. V sobotu 27.6. prebiehajú súťaže a slávnostné vyhodnotenie všetkých motoristických disciplín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu