Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jacksonove najväčšie sexuálne škandály: Tomuto všetkému čelil!

Michael Jackson
Michael Jackson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Život slávnych osobností býva často spájaný s najrôznejšími trapasmi, hlúpymi výrokmi, či dokonca trestnými činmi. Výnimkou nebol ani úspešný spevák. Boli však obvinenia založené na skutočnosti, alebo išlo len o zákerný spôsob obohatenia sa?

Všetky problémy začali v roku 1993, kedy sa skončil Michaelov bezstarostný život v prepychu. Hviezda sa dostala do sporu s trinásťročným chlapcom Jordanom a jeho otcom Evanom Chandlerom. Jackson bol obvinený zo sexuálneho obťažovania mladého Jordana, ktorý všetko dôkladne popísal.

„Toto svojím spôsobom predstavuje začiatok tragického pádu nadol ako po finančnej stránke, tak aj citovej, duchovnej, psychologickej a právnej,“ povedal jeho vtedajší hovorca Michael Levine.

Spor sa urovnal mimosúdnym vyrovnaním, s ktorým ale Jackson nesúhlasil. Vyrovnanie vykonala poisťovňa zastupujúca Michaelov prípad v snahe zabrániť prerušeniu koncertu Dangerous, na ktorý sa hudobný génius tak dlho pripravoval. Napriek absencii dôkazov teda nakoniec spevákovo meno nebolo očistené.

K utlmeniu verejného pobúrenia z toho najohavnejšieho činu nepomohol ani súhlas s prehľadaním Neverladského ranču. Deti z okolia odmietli akúkoľvek Jacksonovu spojitosť s pedofíliou.
Vyhrotenej situácii nepomohla ani výpoveď jeho staršej sestry menom La Toya, ktorá ho opätovne obvinila z pedofílie. Svoje obvinenie však krátko na to stiahla.

Nasledovalo niekoľko ťažkých rokov, v ktorých sa Michaelovi po hudobnej stránke síce darilo, jeho majetok sa však rozpadával. V tomto čase sa rozviedol aj so svojou prvou manželkou Lisou Marie Presley.

Desať rokov od prvého sexuálneho škandálu sa dostavilo aj ďalšie, takmer identické. Súdne pojednávanie ohľadom obťažovania ďalšieho trinásťročného chlapca sa ťahalo celé dva roky. Verdikt súdu zbavil Michaela viny vo všetkých bodoch obžaloby.

Po nepríjemnom desaťročí strávenom na súdoch si na však Michaela počkali ešte horšie časy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu