Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jacksonova smrť: Záhady okolo úmrtia! Lekár podozrivo zmizol!

Michael Jackson
Michael Jackson

LOS ANGELES - Americký popový spevák Michael Jackson zomrel vo štvrtok. S úplnou zástavou srdca bol popoludní prevezený na kliniku UCLA v Los Angeles a krátko potom jeho smrť oficiálne potvrdil losangeleský Ústav súdneho lekárstva. Príčiny skonu päťdesiatročného speváka zatiaľ nie sú známe.

Už dnes by mala prebehnúť súdna pitva. Server TMZ.com s odvolaním na nemenovaného člena Jacksonovej rodiny uviedol, že spevák dostal pred smrťou silnú dávku demerolu, lieku podobného morfiu.

Podľa agentúry AP pitva začala dnes o 17:00 a jej priebežné výsledky sa očakávajú okolo polnoci. Úrady ale varujú, že môže trvať týždne, kým bude úplne známa príčina spevákovej smrti, pretože bude pravdepodobne nutné čakať na výsledky toxikologických testov. Tie určia, či Jackson nemal v tele drogy, alkohol alebo predpísané lieky. Ak však bude možné odhadnúť príčiny z výsledkov dnešnej pitvy, úrady ich zverejnia. Sľúbil to losangeleský súdny lekár Jerry McKibben.

Polícia zatiaľ prehľadáva spevákov dom v Holmby Hills pri Los Angeles. Tento postup označila za štandardný. Podľa TMZ.com pátra tiež po Jacksonovom lekárovi, ktorý mu údajne krátko pred smrťou dal injekciu morfia. Podľa členov spevákovej rodiny bola ale dávka príliš veľká, čo ho mohlo zabiť, píše obvykle dobre oboznámený server, ktorý o úmrtí kráľa popu informoval ako prvý.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu