Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skrúcaný: Vďaka sexafére známy aj za hranicami?

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (4)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA – Aféra so sexvideom, ktoré údajne zachytáva Štefana Skrúcaného (48) s mladou priateľkou, pomaly utíchla. Ako sa s odstupom času zdá, samotný herec sa na tom už vie aj zabaviť. Dokázal to v šou Chodili sme spolu, kde si rypol sám do seba.

Moderátor Peter Marcin už zo svojej relácie vypustil takzvané bulvárne okienko. Prvý pokus totiž priniesol uštipačné poznámky Jozefa Vajdu na adresu jeho exmilenky Zuzany Belohorcovej. Čo by prinieslo priame rozoberanie pikantnej témy so Štefanom Skrúcaným, sa teda nedozvieme. No zdá sa, že herec si už veľkú hlavu z aféry so sexvideom nerobí. Aspoň tak to vyznelo pri rozprávaní jednej príhody.

„Za socializmu v Rakúsku nikto netušil, kto som. A dodnes ani netušia, ale som najslávnejší v našom vchode,“ naznačil Skrúcaný to, čo mu priniesla aférka. No nebol by to Peter Marcin, keby nehodil žiadnu poznámku. „Myslím, že teraz už aj hej,“ zareagoval na Skrúcaného známosť za hranicami. „Hej? Myslíš, že čítajú?“ so smiechom sa Skrúcaný dotkol svojho „najslávnejšieho“ obdobia spojeného s nedávnym prepieraním sexvidea. No keďže Marcin z neho taktne nevyťahoval žiadne podrobnosti, v dnešnom vydaní Chodili sme spolu sa dozviete hlavne veľa vtipných príhod zo študentských čias Štefana Skrúcaného a Pavla Topoľského.

VIDEO: Štefan Skrúcaný vtipkuje v Marcinovej relácii.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu