Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Farrah Fawcett: Rakovina ju ničí! Ďalšia hospitalizácia!

Farrah Fawcett Zobraziť galériu (3)
Farrah Fawcett

LOS ANGELES - Americká herečka Farrah Fawcett, ktorá tri roky bojuje s rakovinou, sa znovu vrátila do losangeleskej nemocnice. Ako na svojej internetovej stránke informoval magazín People, hospitalizovaná je už minimálne dva týždne.

Podľa nemenovaného zdroja sa herečka, ktorej po prvý raz diagnostikovali rakovinu konečníka v roku 2006, nemá veľmi dobre. "Minulý týždeň to chvíľu vyzeralo, že ju prepustia, no situácia sa zmenila," uviedol zdroj. Podľa herečkinho hovorcu Arnolda Robinsona, herečku "stále liečia". Počas hospitalizácie je neustále pri nej dlhoročný partner Ryan O'Neal. V rozhovore pre Barbaru Walters, ktorý odvysielajú tento týždeň na ABC, dokonca povedal: "Požiadal som ju o ruku a ona súhlasila." Šesťdesiatdvaročná Fawcett a 68-ročný O'Neal sú spolu od roku 1979 a majú spolu 24-ročného syna Redmonda O'Neala.

Hereckú kariéru Fawcett začala v šesťdesiatych rokoch 20. storočia hosťovaním v rôznych televíznych seriáloch. V septembri 1976 sa v premiére predstavila ako Jill Munroe v seriáli Charlieho anjeli (1976). Úspešnú sériu ale po roku opustila. V roku 1985 bola za účinkovanie v televíznom filme Horiaca posteľ (1984) po prvý raz nominovaná na cenu Emmy. Druhú nomináciu jej v roku 1990 vyniesli Malé obete (1989) a tretiu získala v roku 2003 za hosťovanie v televíznom seriáli The Guardian (2001 - 2004). Na svojom konte má aj šesť nominácií na Zlatý glóbus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu