Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Puškárová o "kauze" Švajdu a Štumpfovej: Neveru odmietam!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Stojí aj naďalej pri ňom! Markizácka moderátorka Zlatica Puškárová (31) prežíva neľahké obdobie. Jej partner Patrik Švajda (37) čelí podozreniu, že prežíva milenecký pomer s mladou tanečníčkou z Let´s Dance Katarínou Štumpfovou (23). Čo na to Zlatica?

Horúcou témou číslo jeden je v týchto dňoch údajný románik markizáckeho moderátora Patrika Švajdu so sexi tanečnicou Katarínou Štumpfovou. S ňou sa totiž podozrivo často stretáva. Ako sám moderátor potvrdil, niekoľkokrát opúšťal v noci a aj skoro ráno jej byt. Na celú kauzu sme sa preto opýtali Patrikovej dlhoročnej partnerky Zlatice Puškárovej. Čo na aféru hovorí plavovláska? Verí svojej láske?

„Nepovažujem to za kauzu. Je to celé vytrhnuté z kontextu. Ja som vedela o tom, že bol u Katky. Dokonca som mu povedala, aby tam prespal. Mala som ísť s ním, ale došli mi do toho nejaké pracovné povinnosti. Katka je naša kamarátka a nevidím dôvod, prečo by sme sa nemohli stretávať s kamarátmi. Či už spolu alebo zvlášť,“ povedala nám Puškárová. 

A vo svojich tvrdeniach sebavedomo pokračuje ďalej. „Neustále čelíme nejakým útokom. Odmietam nejakú neveru. Máme silný, pevný vzťah. Žijeme spolu už niekoľko rokov a navzájom sa poznáme,“ priznala moderátorka, ktorá sa podľa vlastných slov neobáva toho, že by ju mohol už raz rozvedený Patrik opustiť. „Ja viem, aký život žijeme. Odmietam, aby sme žili na základe toho, čo sa o nás popíše,“ dodala Puškárová.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu