Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Victoria Beckham s plochejším hrudníkom: Dala si zmenšiť silikóny!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham

LONDÝN - Večne nespokojná Victoria Beckham (35) podstúpila ďalšiu plastiku poprsia, ktorej výsledok by mal viac zodpovedať jej aktuálnemu spoločenskému postaveniu. Obrovské silikóny na vyziabnutom tele bývalej speváčky sú preto nateraz minulosťou!

Módna ikona si na stôl plastického chirurga ľahla už po tretíkrát. V roku 1999 si na londýnskej klinike z pôvodnej veľkosti 34A dala urobiť o poznanie väčšie košíky - 34D. O dva roky neskôr sa na verejnosti objavila s obrovskými silikónmi veľkosti 34DD, no z nepochopiteľného dôvodu plastiku opakovane poprela a v rozhovore pre stanicu BBC dokonca o svojom zovňajšku otvorene klamala: "Som úplne prirodzená."

Victoria pre troma týždňami vyhľadala služby plastickej chirurgie v Los Angeles, aby jej vybrali implantáty a zmenšili poprsie na prirodzenejšie vyzerajúcu veľkosť 34B. Jej veľké vnady boli vraj súčasťou imidžu, ktorý ju spájal so ženami a milenkami popredných futbalových hráčov Anglicka, akým je aj David Beckham. Bývalá Spajska sa však medzičasom stala matkou troch detí a uznávanou návrhárkou, a práve tento status jej vnukol myšlienku vyzerať dôstojnejšie vďaka redukcii pŕs.

Hoci Victoriina hovorkyňa odmietla operáciu komentovať, denník The Sun priniesol informáciu, že čerstvá majiteľka plochejšieho hrudníka je s výsledkom "veľmi spokojná". Britská celebrita sa momentálne zotavuje vo Francúzsku, kam odišla s kompletnou rodinnou zostavou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu