Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Beckham v trenírkach: Tehlička na bruchu na každé podlažie!

David Beckham Zobraziť galériu (6)
David Beckham

LONDÝN - Konečne docenili veľkosť svetoznámej futbalovej hviezdy! Teda aspoň veľkosť jeho vypracovaného svalstva... David Beckham (34) sa momentálne mračí odetý len v spodnej bielizni v úctyhodnom formáte!

Populárny futbalista sa ocitol v ďalšej reklamnej kampani na najspodnejšiu vrstvu oblečenia z dielne talianskeho módneho guru Giorgia Armaniho. Čiernobiely záber zachytáva ulízaného Davida len v obtiahnutých boxerkách, ako sa zapiera o poriadne hrubé lano. Dominantou fotografie sa i v tomto prípade stal jeho mohutný hrudník, na ktorom sa hrdo vypína šestica "tehličiek" na bruchu a mužné prsné svaly.

Obrázok polonahého športovca v nadrozmernej veľkosti vo štvrtok slávnostne odhalili na fasáde vychyteného londýnskeho obchodného domu Selfridges. Spomínaná reklama je taká obrovská, že zaberá až šesť podlaží - David sa preto už nemusí obávať, že by niekto jeho namakané svaly prehliadol.

Hviezda AC Milána s Armaniho módnym domom podpísala zmluvu ešte minulý rok. Kontrakt futbalistovi priniesol úctyhodných dvadsať miliónov libier a vyhradené stránky popredných magazínov. Návrhár, ktorý na včerajšej udalosti nemohol chýbať, na adresu svojho obchodného partnera povedal: "David má skvelý zmysel pre štýlovosť a je inšpirujúcim modelom - práve to ho robí dokonalým partnerom spodnej bielizne Emporio Armani. Som nadšený, že obraz novej kampane Davida Beckhama bol exkluzívne odhalený v jeho rodnej krajine."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu