Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto že je gay? Na verejnosti ukazuje gaťky, doma schováva sexbombu!

Isla Fisher a Bruno Zobraziť galériu (15)
Isla Fisher a Bruno (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Preslávila ho rola kontroverzného Borata a teraz sa pretŕča ako rakúsky homosexuál v tých najbláznivejších outfitoch. Ospevovaný i preklínaný komik Sacha Baron Cohen (37) je však v súkromí hotový dravec - pozrite, akú sexi ryšavú dámu ulovil!

Britský herec si momentálne užíva žiaru reflektorov a neutíchajúci záujem médií v rámci premiéry najnovšej snímky s názvom Brüno. Tá zachytáva príbeh gaya pochádzajúceho z Rakúska, ktorý zbožňuje extravagantné kostýmčeky a vydáva sa za reportéra fiktívneho magazínu. Sacha spomínanú komédiu zviditeľňuje, kde sa dá a zakaždým mu nechýba zženštilé oblečenie odhaľujúce nohy.

Patričnú pozornosť výstredná herecká hviezda pútala aj vo svojej rodnej krajine. Na londýnsku premiéru Sacha doslova napochodoval so zástupom modelov pripomínajúcich členov britskej stráže, avšak s poriadne skrátenou dĺžkou uniforiem. Na zadkoch mali len miniatúrne kožené šortky a červené vestičky im ledva zakrývali prsia. Čerešničkou na torte boli typické čiapky z kožušiny.

Hoci zatieniť takúto šoubiznisovú hviezdu je skutočne neľahká úloha, v Londýne sa to niekomu takmer predsa len podarilo. Obrovským prekvapením bola totiž krásna snúbenica komického hrdinu Isla Fischer. Ide o austrálsku herečku, ktorá Sachovi už dokonca stihla porodiť dcéru. Na premiére zažiarila vďaka sivej jednoduchosti - minišaty dokonalo zladené s doplnkami z nej nenápadnú myšku rozhodne neurobili, práve naopak.

Toto že je gay?
Zobraziť galériu (15)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu