Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Strhaná Susan Boyle: Sklamala fanúšikov!

Susan Boyle Zobraziť galériu (8)
Susan Boyle

LONDÝN - Britská speváčka Susan Boyle potrebuje oddych po koncertoch na turné súťažiacich Britain's Got Talent. Nespievala preto v nedeľu na vystúpení v Manchestri a ospravedlnila sa svojim fanúšikom a fanúšičkám.

Štyridsaťosemročná Škótka sa v piatok 12. júna po prvý raz objavila na pódiu po tom, čo ju 31. mája na päť dní hospitalizovali pre vyčerpanie a záchvat úzkosti. Boyle sa "emocionálne zrútila" v londýnskom hoteli, pretože prekvapivo nezvíťazila v súťaži Britain's Got Talent. Prvenstvo získala tanečná skupina Diversity.

Susan Boyle, najmladšia z deviatich detí, vyrástla v škótskom Blackburne - asi 32 kilometrov západne od Edinburghu. Ako dieťa mala ťažkosti s učením a bola terčom posmechu ostatných detí. Ako dospelá si ťažko hľadala prácu, no pravidelne vystupovala v miestnom karaoke a spievala v kostolnom zbore. V rozhovore pre spravodajskú agentúru The Associated Press v apríli povedala, že k prihláseniu do súťaže ju inšpirovala smrť matky. "Chcela som jej ukázať, že so svojím životom dokážem niečo urobiť,“ vysvetlila Boyle.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu