Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexy bikiny DiCapriovej frajerky: Sú všade a pribúdajú ďalšie!

Bar Rafaeli Zobraziť galériu (24)
Bar Rafaeli

LOS ANGELES – Telo izraelskej krásky ide v týchto dňoch doslova na dračku. Len čo prehrmela búrka okolo šťavnatých záberov v novom katalógu Sports Illustrated, sexica Bar Refaeli sa znova vybrala na pláž, aby nafotila ďalšiu sériu šteklivých obrázkov!

Príťažlivá plavovláska vo veku 23 rokov triumfálnym spôsobom dobila Ameriku. Jej dokonalé krivky zdobia titulnú stranu najznámejšieho katalógu plaviek pre nadchádzajúcu sezónu, čím sa okamžite spustila lavína lukratívnych ponúk. Aj vďaka nim sa kráska momentálne z pláže nepohne, pretože Američania sa doslova nemôžu nabažiť polonahej Bar v pikantných pózach s poriadnym sexuálnym nábojom.

Pehavá modelka sa narodila v Izraeli do židovskej rodiny, ktorá vlastnila ranč. Bar svoju kariéru vo svete reflektorov a bleskov fotoaparátov odštartovala vo veku úctyhodných osem mesiacov, kedy sa objavila vo viacerých reklamách. Neskôr začala nosiť strojček na zuby, čo jej raketový štart medzi svetovú elitu modeliek trocha pribrzdilo.

Skutočne dobre zarábajúcou hviezdou sa Bar stala „až“ vo veku pätnástich rokov. Začínala ako tvár módnych značiek Castro a Pilpel, no postupne sa prepracovala k prestížnym titulom Modelka roka, a to hneď dva ročníky po seba (2000 a 2001). Svoje krásne proporcie už stihla odhaliť na obálke takých magazínov ako Elle, Maxim alebo GQ. Jej srdce momentálne patrí hercovi Leonardovi DiCapriovi, ktorému veľká časť mužskej populácie začína hriešne závidieť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu