Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

DiCapriova bývalá: Sexi kosť aj bez mejkapu! Leo, neľutuješ?!

Leonardo DiCaprio a Gisele Bundchen Zobraziť galériu (7)
Leonardo DiCaprio a Gisele Bundchen

HORIZONTINA - Čerstvo vydatá topmodelka Gisele Bundchen (28) si na svadobnej ceste z líčenia príliš ťažkú hlavu nerobí. Takáto sexica totiž zásah kaderníka či vizážistu vôbec nepotrebuje - úplne si vystačí s bronzovou pleťou a božským úsmevom!

Gisele našla svojho vyvoleného medzi hráčmi amerického futbalu. Jej manželom sa totiž stal Tom Brady, ktorý je hviezdou tímu New England Patriots. Ten svoju krásnu polovičku začiatkom roka požiadal o ruku a 26. februára si zaľúbenci tajne povedali svoje "áno" v slnečnej Santa Monice (Kalifornia). Na skromnej svadbe nechýbal ani Tomov 18-mesačný synček, ktorého má z predošlého vzťahu.

Príťažlivá modelka zobrala novopečeného manžela na medové týždne do rodného mesta na juhu Brazílie, aby ho zoznámila so všetkými členmi svojej rodiny. Dotieraví paparazzi zachytili dvojicu na letisku v Sao Paulo tesne predtým, ako si začali vychutnávať porciu točenej zmrzliny. Prominentný párik sa už medzitým stihol zúčastniť oslavy 83. narodenín Giselinho starého otca.

Brazílska kráska randila s Tomom Bradym od roku 2006. Predtým jej srdce patrilo americkému hercovi Leonardovi DiCapriovi, ktorý si po ich rozchode priam kozmickou rýchlosťou našiel náhradu a doteraz chodí s kráľovnou bikín - Bar Refaeli.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu