Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

DiCapriova frajerka opäť dráždi mužov, jeho bývalá zúri

Bar Rafaeli Zobraziť galériu (26)
Bar Rafaeli

LOS ANGELES - Zaujímavý ťah si vymyslel známy herec. Tým, že dostal zvodné krivky Bar Rafaeli na titulku magazínu Sports Illustrated sa chce pomstiť expartnerke Gisele Bündchen.

Médiami dlho kolovali špekulácie ohľadom fotenia nemenej atraktívnej Brazílčanke Gisele (28) práve pre spomínané stránky renomovaného časopisu. Na jeho obálke sa však nakoniec nikdy neobjavila.

„Leo chce Bar na obálke – to Gisele naozaj naštve,“ objasnil nemenovaný zdroj situáciu.

Okrem toho, že sa týmto počinom pomstil svojej ex-priateľke, spravil dobrák Leonardo (34) svojej súčasnej láske až nečakane veľkú radosť.

„Som tak šťastná, som extatická! Vznášam sa v nebi,“ prezrádza nadšená celebrita.

„Moji starí rodičia sú tak hrdí! Moja starká hovorí, že keď prechádza ulicou, tak sa jej ľudia pýtajú, či je babičkou Bar Rafaeli. Je tak strašne hrdá. Uchováva si o mne úplne každý článok.“

Rafaeli (23) sa priznala, že fotka práve v tomto americkom časopise bola jej dávnym tínedžerským snom: „Keď som mala 15 a začínala s modelingom, môj agent prišiel ku mne domov s magazínmi Sports Illustrated. Povedal mi, aby som sa pozrela na dievčatá v nich, na spôsob akým komunikujú s kamerou. Naučila som sa to od nich.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu