Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Polonahá Victoria Beckham: Kam jej zmizlo brucho?!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham

MILÁNO - Britská ikona módy si po čase opäť zapózovala pred objektívom odetá len v luxusnej spodnej bielizni. Okrem osvedčenej klasiky v podobe vysokých podpätkov a vyzývavej polohy však tentoraz predviedla aj extrémne vychudnuté telo - namiesto brucha má doslova iba jamu!

Čiernobiely záber je súčasťou nadchádzajúcej reklamnej kampane na sexy súpravičky z dielne talianskeho módneho guru Giorgia Armaniho. Victoria so svetoznámym návrhárom spolupracuje už dlhšie, no vďaka posadnutosti vyziabnutou postavou sa jej od posledného fotenia podarilo zhodiť niekoľko kíl. Tie jej na fotografii chýbajú predovšetkým v oblasti drieku.

Zaujímavosťou takisto zostáva fakt, že tvorcovia reklamy pre bývalú speváčku vybrali pózu pripomínajúcu cvičenie jogy. Victoria je totiž zachytená záklone, ktorý jej chýbajúce ženské krivky iba zvýraznil. Ktovie, či práve toto je ten správny reklamný ťah na zvýšenie predajnosti Armaniho bielizne - veď obdobie preferovania anorektických modeliek je už našťastie minulosťou.

Polonahá Victoria Beckham: Kam
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu