Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Lenny Kravitz: Trápia ho problémy s hlasivkami!

Lenny Kravitz Zobraziť galériu (6)
Lenny Kravitz

BRATISLAVA - Americký spevák Lenny Kravitz, ktorý je momentálne na turné k nahrávke It Is Time For a Love Revolution, má pre laryngitídu problémy s hlasivkami. Dnešný koncert v Ľubľane je tak ohrozený.

"Musím ísť kvôli hlasu k lekárovi. Možno vám dnes večer nebudem môcť zaspievať," informoval na svojej Twitter stránke. Pre "silný záchvat laryngitídy" musel už 5. júna zrušiť vystúpenie v Ríme a v Brescii, ktoré sa malo konať o deň neskôr. Lenny Kravitz sa má v rámci turné zastaviť aj na Slovensku, 17. júna má vystúpiť v košickej Steel Aréne.

Štyridsaťštyriročný Newyorčan má na svojom konte 8 štúdiových albumov a viac ako 40 singlov. Od roku 1989 nazbieral množstvo hudobných ocenení, napríklad štyri ceny Grammy (všetky za najlepší rockový výkon speváka), Brit Award (za najlepšieho medzinárodného speváka), American Music Award či My VH1 Music Award (opäť v kategórií najlepší spevák).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu