Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Michael Jackson: Záhadné presúvanie koncertov!

Michael Jackson Zobraziť galériu (7)
Michael Jackson

LONDÝN - Americký spevák Michael Jackson odložil prvé štyri koncerty zo série 50 vystúpení v londýnskej O2 arene.

S prvou šou, ktorú mal odspievať 8. júla, sa predstaví o päť dní neskôr, ako sa plánovalo - 13. júla. Zvyšné tri koncerty "turné" This Is It presunul na marec 2010. Na svojej internetovej stránke o tom informoval hudobný magazín Billboard. Podľa usporiadateľskej agentúry AEG Live sa pre tento krok rozhodli, aby uspokojili náročné požiadavky masívnej a technicky zložitej šou.

"Chceli sme sa uistiť, že všetci Michaelovi fanúšikovia a fanúšičky, ktorí sa prídu pozrieť na koncerty, uvidia rovnakú kvalitu, čo sa týka výpravy i zábavy. AEG Live úprimne dúfa, že tí šťastní, ktorí si na koncerty kúpili vstupenky, budú mať dostatok času zmeniť svoje osobné a prípadne cestovné plány, ak neprichádzajú z Londýna. Nechceme, aby niekto prišiel o tento jedinečný životný zážitok. Chápeme, že sme tým mohli spôsobiť nepríjemnosti, a preto sme na termíny presunutých koncertov zabezpečili vynikajúce ponuky ubytovania pre fanúšikov a fanúšičky Michaela Jacksona, ktorí pricestujú do Londýna," cituje billboard.com e-mail od usporiadateľov.

Tí, ktorým náhradné termíny nevyhovujú, môžu podľa nich požiadať o vrátenie plnej ceny vstupenky. Ako uvádza spevákova oficiálna stránka michaeljackson.com, koncerty plánované na 10., 12. a 14. júla, presunuli na 1., 3. a 6. marca 2010. Práve nimi by mal 50-ročný niekdajší Kráľ popu sériu koncertov s názvom This Is It ukončiť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu