Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Súd rozhodol: Bartošová dostala syna do svojej starostlivosti, ale...

Iveta Bartošová, Jiří Pomeje a syn Artur Zobraziť galériu (9)
Iveta Bartošová, Jiří Pomeje a syn Artur

PRAHA – Obvodný súd pre Prahu 10 dnes rozhodol, že speváčka Iveta Bartošová bude mať svojho syna Artura Štaidla (12) vo svojej starostlivosti. Má to však jeden háčik!

Iveta Bartošová mala v posledných rokoch zdravotné, psychické a rodinné problémy. Súd jej syna vlani vo februári odobral a zveril ho do starostlivosti jeho otca, hudobníka Ladislava Štaidla. Po dnešnom súdnom pojednávaní Iveta dostala syna, no súd nariadil zároveň ochranný dohľad, proti ktorému sa speváčka na mieste odvolala.

Štaidl teraz podľa dohody bude syna vídať raz za štrnásť dní počas víkendu a cez prázdniny ho môže mať až tri týždne. Na ochrannom dohľade Štaidl trvá, pretože vraj chce mať istotu, že o jeho syna bude riadne postarané.

Zo súdneho pojednávania bola verejnosť vylúčená. Bartošová prišla so svojím manželom, producentom Jiřím Pomejem, asi s desaťminútovým meškaním. Zo súdnej siene potom odchádzala nespokojná. Pred budovou súdu médiám povedala, že je dobrá matka a nie je spokojná s ochranným dohľadom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu