Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Skutočná mutantka Halle Berry: Má šesť prstov na nohe!

Zobraziť galériu (11)

LOS ANGELES - Hollywoodska krásavica Halle Berry (42) stojí nohami pevne na zemi. Príroda sa s ňou totiž pohrala nielen na striebornom plátne, ale aj v reálnom živote - čo za zvláštny výrastok to má na chodidle?!

Na prvý pohľad sexi nôžka, zblízka podivné usporiadanie prstov. Paparazzmi ostro sledovanej herečke z obľúbených flip-flopov v lete vytŕča niečo, čo na chodidlo už nepatrí a vonkoncom to nepôsobí esteticky. Nech však jej nohu "zdobí" obyčajný kostený výrastok alebo dokonca aj šiesty prst, ona sama sa za to nehanbí a na vlastné pohodlie nedá dopustiť. Ľahučké "žabky" si zvykne obuť nielen do supermarketu na nákupy, ale aj priamo na červený koberec - v ležérnom plážovom outfite sa v apríli objavila na premiére snímky Sólista.

Halle sa s nezvyčajnými hrami prírody stretla aj v rámci svojej hereckej kariéry vďaka natáčaniu sci-fi thrilleru s názvom X-Men. Vo filme nakrútenom podľa komiksu si totiž zahrala jednu z hlavných postáv obdarených výnimočnými schopnosťami. Mutantka Storm, ktorú čokoládová kráska stvárnila, dokázala ovládať počasie a vôľou vedela vytvoriť blesky, tornádo, dážď, či dokonca spustiť lavínu. Veríme, že v skutočnom živote je herečkino podivuhodné chodidlo jediným druhom svojskej "mutácie" na inak bezchybnom a mimoriadne atraktívnom tele.

Skutočná mutantka Halle Berry:
Zobraziť galériu (11)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu