Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Denisa Marčeková: Iní čakali, ona nakupovala!

Denisa Marčeková Zobraziť galériu (4)
Denisa Marčeková

BRATISLAVA - Ľudia si brali dovolenky, vstávali o jednej v noci, hodiny čakali pred nákupným centrom - a nakoniec sa im z výpredaja storočia nič neušlo.

Redaktorka TV Markíza Denisa Marčeková (27) bola šikovnejšia. Mohla by radiť, ako si nenechať vyfúknuť dobrú kúpu, napríklad lacný televízor. Kým totiž v pondelok iní čakali v tlačenici pred dverami hypermarketu, ona už v pohode nakupovala! V čase, keď prišla robiť o tejto akcii reportáž.

Novoročná akcia s odvážnym názvom Výpredaj storočia zamotala hlavy tisíckam Slovákov. Rozpútala sa nákupná vojna! Cesta za lacnou mikrovlnkou či pártisícovým televízorom nebola ľahká. Budík si bolo treba nastaviť na tretiu hodinu ráno a zopár zápasníckych chmatov takisto nebolo na škodu. O superlacný tovar sa totiž bojovalo ako o život!

Toho všetkého ste boli ušetrení v prípade, že vás živí novinársky chlebíček! A úplne najlepšie je pracovať v najsledovanejšej komerčnej televízii. Vtedy vás totiž čaká nakupovanie bez stresu, kriku a tlačenice - v pokoji a tichu prázdneho hypermarketu. Takú príležitosť sa rozhodla využiť aj redaktorka Televíznych novín TV Markíza Denisa Marčeková, ktorá bola v Carrefoure nakrúcať reportáž do Televíznych novín. Lákavým cenám však neodolala ani ona!

Skôr, ako otvorili hypermarket pre tlačiace sa davy, redaktorka si už niesla k pokladnici lacný diskmen, ba aj televízor a kameru. "Nemyslím si, že by som sa nejako previnila. Neurobila som nič zlé ani nemorálne, iba som využila ponuku, ktorú okrem mňa využilo aj niekoľko ostatných novinárov," bráni sa Marčeková. "Nič som si nezobrala zadarmo a za tovar som riadne zaplatila!"

Nakupujúcu redaktorku odvysielala v pondelok večer konkurenčná TV JOJ. A na rozdiel od redaktorky, vedenie TV Markíza si zjavne nemyslelo, že o nič nejde. O deň nato Marčeková dostala pokutu tridsaťtisíc korún! Stanovy televízie zrejme neobsahujú zmienku o protekčných nákupoch počas pracovného výkonu redaktorov.

"Možnosť prednostného nákupu mohli využiť všetci, ktorí sa krátko pred otvorením nachádzali v priestoroch hypermarketu. Pani Marčeková však nebola v pondelok jediná novinárka, ktorá túto možnosť využila," tvrdí riaditeľ hypermarketu Carrefour Philippe Beignier.

Po tlaku médii....
BRATISLAVA - Pod silným tlakom médií sa Marčeková rozhodla škandál ukončit. Ešte včera výhodný nákup venovala Detskému domovu Bratislava na Učiteľskej ulici v hlavnom meste. Z lacno nakúpených vecí - televízora, kamery a diskmena - sa tešili deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu