Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nerozhodná Kalisová: Nevinná či vášnivá?

Miriam Kalisová: trikrát červeno-biela. Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová: trikrát červeno-biela.

BRATISLAVA – Miluje červenú! Alebo bielu?! Moderátorka Miriam Kalisová (23) sa nevie rozhodnúť, aký odkaz chce dať verejnosti svojím oblečením. Zaujímavé je, že podobnú dilemu riešila aj vo svojom osobnom živote.

Moderátorku Miriam Kalisovú sme až na troch prenosoch Let’s Dance pristihli v červeno-bielej kombinácii. Zdá sa, že je to jej obľúbená zmes farieb. Vo farebnej symbolike si však dosť odporujú. Biela hlása nevinnosť a červená vášeň. Podľa toho to vyzerá, že Miriam je plná rozporov.

Potvrdzujú to aj reakcie z jej okolia. Podľa nášho zdroja sa v Bratislave z tichého nitrianskeho dievčaťa stala úplne iná žena. Aj pokojný život s moderátorským kolegom Petrom Varinským vymenila za búrlivé tajné stretnutia s kondičným trénerom a Mužom roka 2008 Martinom Šmahelom. Práve pod jeho vplyvom sa možno z Miriam stala žena – vamp a tiché dievča už len drieme niekde pod jej povrchom.

Topky.sk, samozrejme, oslovili aj samotnú Miriam Kalisovú. „Ja to neriešim, čo znamenajú tie farby. Tá kombinácia sa mi proste páči. Obliekam sa podľa nálady a najčastejšie ju teda asi mám bielo-červenú,“ povedala nám moderátorka.  

 

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu