Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kalisová: S ochranným rúškom na Let’s Dance... Bojí sa nákazy?!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel. Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel.

BRATISLAVA – Netradičný doplnok! Moderátorka Miriam Kalisová (23) sedela v hľadisku tanečnej šou Let’s Dance aj s ochranným rúškom. Znamená to, že má také veľké obavy z prasacej chrípky?

Posledné kolo tanečnej šou sa nieslo v znamení prasacej chrípky a hokejovej potupy v zápase s Českom. Chrípku na začiatku pripomenuli tanečníci s ochrannými rúškami na tvárach. Jedinou výnimkou bol Erik Ňarjaš. A my vieme, kam sa podela jeho zdravotná rekvizita.

Pri fotografovaní Miriam Kalisovej sme si totiž všimli, že krehká moderátorka zviera v rukách zdravotné rúško. Ako sa k nemu dostala? „To zo zákulisia priniesol Martin. Bol to fór. Chceli sme vedieť, ako to vyzerá zblízka,“ povedala nám moderátorka.

Topky.sk však ďalej zisťovali, či sa Miriam obáva medializovanej prasacej chrípky. „Keď človek zbadá príznaky a zájde za lekárom, malo by sa to dať liečiť. Ja sa snažím dbať o svoje zdravie. Preto sa nebojím. Nechodím však dobrovoľne na podujatia, kde je veľa ľudí,“ prezradila.

V Mexiku dokonca zakázali ľuďom bozkávanie. Ako by na takýto zásah reagovala markizácka moderátorka? „Oni to tam majú ako pozdrav, bozkávajú sa tam cudzí ľudia. Na Slovensku to nie je také zaužívané a snáď nám nezakážu podávanie rúk,“ myslí si Kalisová, ktorá v nedeľu v PKO predviedla divákom bozky so svojím priateľom Martinom Šmahelom. Ochranné rúško pritom len držala v ruke.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu