Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Prichytení Kalisová a Šmahel: Opäť spolu! Do kedy chcú hrať divadielko?!

Miriam Kalisová, Martin Šmahel Zobraziť galériu (16)
Miriam Kalisová, Martin Šmahel

BRATISLAVA – Zahájili manévre ako na vojne! Nedávno rozídená moderátorka Miriam Kalisová (22) sa včera objavila na premiére filmu Rýchli a zbesilí s Mužom roka 2008 Martinom Šmahelom (26). Ich scénky na zmätenie okolia, vďaka ktorým chceli pôsobiť nenápadne, by si zaslúžili Oscara!

Prilákali ich rýchle autá. Miriam Kalisová a Martin Šmahel si zašli do kina na film s Vin Dieselom. Herci na plátne ale neboli jediní, čo niečo hrali. Akonáhle sa totiž k zaľúbencom priblížili fotoaparáty, tvárili sa, že prišli každý sám. A to nebolo všetko!

Keď si Kalisová a Šmahel všimli, že náš fotograf ich zachytil, ako sa usadili vedľa seba, správali sa, akoby to bola len náhoda. A o chvíľu sa zo sedadiel o dve rady nižšie zdvihol Miroslav Šmahel so svojou spoločníčkou Veronikou Nízlovou a šiel sa posadiť medzi svojho brata a markizácku moderátorku.

Pri odchode zas šli Miriam a Martin najprv vedľa seba. Potom sa zrazu brunetka zastavila, nechala svojho spoločníka odísť a počkala si na Veroniku Nízlovú, aby ju pri odchode zo sály náhodou nikto nezachytil s Martinom.

Najzaujímavejšia však bola priama reakcia Martina Šmahela na našu otázku. „Je to len náhoda, že ste sa opäť objavili s Miriam?“ spýtali sme sa ho. „Kedy?“ odpovedal protiotázkou, akoby ani nevedel, s kým prišiel na film. „Nemám potrebu rozoberať súkromné veci,“ zahlásil, keď si uvedomil, že sme si ho s markizáckou fešandou predsa len všimli. Moderátorka nám poskytla podobnú reakciu. „Nehnevajte sa na mňa, prosím, ale k tejto téme sa naozaj nechcem vyjadrovať. Prajem vám nádherný slnečný deň,“ odpísala na našu esemesku, v ktorej sme sa pýtali, či už náhodou nechce potvrdiť vzťah s Mužom roka 2008.

Dvojica Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa začala objavovať na verejnosti na jeseň minulého roka, keď sa šírili informácie, že Miriam prežíva krízu vo vzťahu so športovým moderátorom Petrom Varinským. Pikantné bolo, že sa všetci spolu objavili na vyhlasovaní ankety Slávik. Krátko po tomto galavečere Kalisová a Varinský priznali svoj rozchod. V tomto období už Miriam býva sama, keďže Peter sa zo spoločného bytu odsťahoval. Nasťahuje moderátorka k sebe sexi Šmahela?

Sledujte TopkyTV: Martin Šmahel o Miriam Kalisovej a filme Rýchli a zbesilí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu