Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prvá dáma Francúzska je opäť na predaj... Samozrejme, úplne nahá!

Carla Bruni Zobraziť galériu (11)
Carla Bruni

PARÍŽ - Hoci zábery jej obnažených kriviek už dávno obleteli celý svet, pripravená je dražba ďalšej pikantnej fotografie, od ktorej sa takisto očakáva vysoká aukčná horúčka. Carla Bruni (41) svoje sexi tvary totiž nikdy neskrývala a aj tentoraz ukázala prsia!

Čiernobiela fotografia pochádza ešte z roku 1994, kedy si Carla v modelingu užívala vrchol svojej kariéry. Mala vtedy dvadsaťšesť rokov, randila s rockovou legendou Mickom Jaggerom a s obľubou sa vyzliekala pred objektívmi fotografov.

Záber, na ktorom sa manželka francúzskeho prezidenta bezstarostne váľa v posteli, je dielom americkej fotografky Pamely Hanson. Carla je na ňom síce v Evinom rúchu, no odhaliť si nechala iba oblasť poprsia - rozkrok jej zakrýva pokrčená posteľná bielizeň. Obraz dostal príznačný názov „Carla v posteli“ a dražiť sa bude 4. júna v Berlíne. Vyvolávacia cena bola stanovená na 3500 eur.

To, že obnažené telo súčasnej prvej dámy Francúzska dokáže vzbudiť obrovský záujem, dokazuje minuloročná aukcia v New Yorku. Fotografia, na ktorej nahá Carla pózuje v stoji a s rozkrokom prekrytým rukami, bola vydražená za úctyhodných 60 tisíc libier.

Na tému šteklivých obrázkov bývalej modelky sa vyjadrila aj francúzska hlava štátu. Stanovisko Nicolasa Sarkozyho uviedol zdroj z Elyzejského paláca pre internetovú stránku denníka Le Post: "Jasne sa vyjadril, že s týmto nemá žiaden problém. Uvedomuje si totiž, že všetky existujúce zábery jeho manželky sú vkusné. Hoci na niektorých z nich môže byť nahá, je to nádherná žena, ktorá bola modelkou a pózovala len pre umelecké fotografie."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu