Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Adela, tieto slová ťa nepotešia: Modrovský ťa nechce!

Peter Modrovský a Adela Banášová Zobraziť galériu (10)
Peter Modrovský a Adela Banášová

BRATISLAVA – Srdcové záležitosti medzi moderátorkou Adelou Banášovou (28) a tanečníkom Petrom Modrovským (25) nabrali nečakaný obrat! Keď už to vyzeralo medzi dvojicou viac než nádejne, slova sa chopil Peter. A jeho vyjadrenia celú situáciu nečakane zmenili.

Vzťah Adely Banášovej a Petra Modrovského sa otriasa v základoch! Po sérii veľavravných ód i vzájomného vychvaľovania do nebies nastal zlom. Známy tanečník totiž otvorene prehovoril, ako to medzi ním a vychytenou moderátorkou vidí on sám. „Nie sme spolu, určite nie sme frajeri,“ rázne topkám vyvrátil špekulácie Modrovský.

„To, že sme mladí a nezadaní je zrejme dôvodom, prečo sme nejakým spôsobom spájaní,“ domnieva sa Peter. Ten si však po vyrieknutí tejto citácie zrejme uvedomil, že jeho slová nezneli dvakrát príjemne a situáciu sa snažil pohotovo zachrániť. „Ale zas musím povedať, že k sebe máme veľmi blízko,“ prezradil nám starú známu vec.

V tej chvíli mu možno hlavou prebleskli spomienky na spoločne strávené chvíle s Adelou, ktoré prerástli aj do nočných stretnutí. O ich láske dokonca prehovorili aj súperi z Let's Dance. Ich výpovede v dokrútke pred posledným tancom naznačili, ako sa veci majú. A zdá sa, že úplne odlišne oproti tomu, čo nám povedal Modrovský.

„Ja sa nedivím, že sa do tej Adely zamiloval,“ preriekla sa Bartošová. „Peťo sa zaľúbi do každej baby, s ktorou tancuje. Zatiaľ to tak bolo,“ dopĺňa Ivetu jej tanečný partner Matej Chren. Ten zašiel aj do podrobností. „Sa tam cuckajú,“ vyšiel s pikantériou von.

Zaujímavú vec odpozorovala aj Petra Polnišová. „Ten Modrovský jej normálne, akože, doslova vdýchol život,“ snažila sa nájsť čo najvýstižnejšie slová. A tých sa už pohotovo v zákulisí chytala Zuzana Fialová. „Ktorým otvorom do teba Peťo vdýchol život?“ pýtala sa Adely temperamentná herečka.

„No, ja neviem. Tebe kto vdýchol kadiaľ?“ odpovedal protiotázkou Modrovský. Do toho vzápätí vstúpila Polnišová. „To sa vdychuje cez ucho. To nevieš?“ Na to Adela zahlásila: „Len či to bude jedným uchom dnu a druhým von, to uvidíme.“ Ako to teda nakoniec bude medzi Modrovským a Banášovou vyzerať, je neisté. V otázke ich lásky sa totiž tanečník svojimi vyjadreniami postaral o prvé rozpory.

Sledujte TOPKY TV: Peter Modrovský o svojich citoch k Adele



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu