Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Modrovský vyštartoval po Adele: Skúšal to ako Bezdeda!

Adela Banášová a Peter Modrovský
Adela Banášová a Peter Modrovský

BRATISLAVA – Pikantná zábavka! Tanečník Peter Modrovský (25) vyrukoval na Adelu Banášovú (28) s nevídanou baliacou technikou. Z jej nohy si spravil gitaru a začal na nej hrať ako moderátorkin exfrajer Tomáš Bezdeda (23)!

Televízna hviezda Adela Banášová a tanečník Peter Modrovský si až nadmieru rozumejú. A to nielen v Let's Dance, ale zjavne aj v súkromí. „Ja mám teraz šťastné obdobie s Peťom a s Let's Dance,“ pochvaľovala si v nedeľu pre topky.sk moderátorka.

Dvojici nie sú cudzie ani vzájomné dotyky. Presvedčili o tom krátko po prenose markizáckej šou. Modrovský totiž chytil Banášovú za ľavú nohu a vzápätí na nej imitoval hru na gitaru. „Kto som? Hádajte!“ zvolal na prítomných fotografov.

Len málokto si pritom nedomyslel, že jeho cieľom bolo napodobniť Adelinu bývalú lásku - Tomáša Bezdedu. Topky.sk sa preto opýtali priamo Modrovského, či môže vylúčiť, že tomu tak bolo. „Nie,“ potvrdil dohady tanečník.

Mladého speváka sme v tejto súvislosti požiadali o reakciu. Komentovať celú záležitosť mu spočiatku robilo problém. Nakoniec sa však priznal, že on sa o čosi podobné nepokúšal. „To som nikdy nerobil,“ vyvrátil možnosť „hrania“ na expriateľke Tomáš.

Bude zaujímavé sledovať, či sa z Modrovského flirtíkov s Banášovou nakoniec niečo vykľuje. Ako však plavovláska prezradila, s Peťom sa plánuje zbližovať aj mimo parketu. „Chodiť na obedy, na večere, štandardne venčiť psa," vymenovala topkám aktivity, ktoré má s tanečníkom v pláne.

 

Sledujte TOPKY TV: Peter Modrovský imituje hru na gitare na Adelinej nohe

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu