Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Líder Depeche Mode Gahan: Nádor v močovom mechúre!

Dave Gahan Zobraziť galériu (6)
Dave Gahan

LONDÝN - Spevák britskej skupiny Depeche Mode Dave Gahan (47) sa úspešne podrobil operácii zhubného nádoru v močovom mechúre.

Oznámila to kapela na svojich internetových stránkach. Ďalšie pokračovanie svetového turné, ktoré musela skupina na čas prerušiť, to však vraj neohrozí. V Čechách a na Slovensku by mali hudobníci vystúpiť v plánovaných termínoch.

Depeche Mode museli odvolať niektoré koncerty potom, ako bol Gahan 12. mája náhle hospitalizovaný v Aténach z dôvodu, že mu prišlo pred vystúpením zle. Vtedy skupina uviedla, že štyridsaťsedemročný spevák trpí komplikáciami spojenými s črevnou chrípkou.

"Ďalšia lekárske vyšetrenia ukázali, že sa v jeho močovom mechúre nachádza menší zhubný nádor, ktorý bol úspešne odstránený," napísala kapela na svojom webe. Gahan sa v týchto dňoch zotavuje a 8. júna by sa mal objaviť na koncerte aj so skupinou v Lipsku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu