Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škandál: Patricka Swayzeho vyhlásili za mŕtveho... Hoci stále žije!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (4)
Patrick Swayze

JACKSONVILLE - Drzosť najhrubšieho zrna alebo nemiestny žart? Rakovinou zúbožený Patrick Swayze (56) sa na sklonku života dočkal ďalšej tvrdej rany pod pás. Americké rádio totiž v utorok ráno prinieslo informáciu, že legendárny herec zomrel... Zatiaľ čo on ešte stále bojuje medzi živými!

Patrick, ktorému pred viac ako rokom diagnostikovali rakovinu pankreasu, sa stal obeťou šírenia nepríjemných a hlavne falošných klebiet. Tie priniesla floridská rádiostanica, ktorá utorkové ranné vysielanie venovala exkluzívnej informácii o hercovej údajnej smrti.

Patrick našťastie zákernej chorobe zatiaľ nepodľahol, čo potvrdila aj jeho hovorkyňa Annett Wolf magazínu People: "Potvrdzujem, že Patrick Swayze dnes ráno nezomrel, napriek veľmi bezohľadným správam pochádzajúcim z rádiostanice v Jacksonville na Floride." Annett na záver dodala ešte pár slov o hercovom súčasnom zdravotnom stave: "Patrick Swayze je živý, má sa dobre, teší sa zo života a pokračuje v liečbe."

Je až neuveriteľné, čo všetko si musel niekdajší hollywoodsky fešák vytrpieť, odkedy informácia o jeho chorobe prenikla na verejnosť. Patrickovo zdravie je neustále v centre najrôznejších špekulácii a nepriaznivých prognóz, čo on sám v marci ostro kritizoval slovami: "Dúfam, že v budúcnosti si tlač dvakrát rozmyslí, či o mne prinesie nepresný a nepríjemný obraz. Momentálne existuje veľa vecí, za ktoré môžem byť vďačný."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu