Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Barkolová: Bojí sa o zrak!

Erika Barkolová v predajni slnečných okuliarov. Zobraziť galériu (8)
Erika Barkolová v predajni slnečných okuliarov.

BRATISLAVA – S príchodom jari začína mať starosti! Moderátorku jojkárskej relácie Črepiny s hviezdičkou Eriku Barkolovú (31) totiž trápi slnečné počasie.

Plavovlásku sme pred pár dňami stretli v jednom bratislavskom obchodnom centre pri nákupe slnečných okuliarov. Spoločnosť jej robili priateľ Rado a dcéry Alexandra s Patríciou. Ako sme sa pri tejto nákupnej príležitosti dozvedeli, okuliare nie sú v Barkolovej prípade iba imidžovým doplnkom.

„Silné svetlo mi veľmi ťahá oči. Keď nemám kvalitné sklá, večer ma bolí hlava. Bojím sa, aby som z toho nemala nejaké problémy so zrakom. Preto sa snažím čo najlepšie chrániť pred ostrými lúčmi,“ povedala nám Erika Barkolová.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, za kvalitu je ochotná vysoliť poriadny balík peňazí. „Konkrétnu sumu však neprezradím,“ zatajovala moderátorka. Podľa našich informácií neváhala za jedny okuliare zaplatiť až 700 eur (21 tisíc korún).

Erika Barkolová si v predajni nákupného centra vyberá slnečné okuliare.

Barkolová: Bojí sa o
Zobraziť galériu (8)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu