Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rakovinou zúbožený Patrick Swayze: Je vychudnutý na 48 kíl!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (6)
Patrick Swayze

LOS ANGELES - Zákerná rakovina strpčuje život americkému hercovi už vyše roka. Hoci Patrick Swayze (56) svoj zdravotný stav zvláda priam obdivuhodne, bulvárni fotografovia mu uštedrili ďalšiu ranu pod pás - ukázali svetu jeho vyziabnuté telo!

Morálne nechutné zábery vychudnutého Patricka priniesol na titulnej stránke magazín National Enquirer. Ten bez štipky hanby uverejnil aj ďalšie fotografie, na ktorých sa herec vracia z chemoterapie - holú hlavu mu zakrýva šiltovka a namiesto usmievavej tváre má len vpadnuté líca.

Hviezda filmu Hriešny tanec podľa spomínaného časopisu schudol na neuveriteľných 48 kilogramov a pred sebou má už len pár týždňov života. Celá záležitosť je o to smutnejšia, že Patrick médiá opakovane žiadal o rešpektovanie jeho súkromia. Aj napriek tomu ho však americký bulvár neustále pochováva zaživa a prináša zavádzajúce informácie o zle vyvíjajúcej sa liečbe.

Negatívne informácie o hercovom zdravotnom stave poriadne vytáčajú aj jeho kolegov z filmovej brandže. Naposledy sa k tejto citlivej téme vyjadrila aj čokoládová komička Whoopi Goldberg: "On ani nikto z nás nemá na chrbte dátum expirácie - vieme len, že v určitom okamihu príde rad aj na nás. A presne takto sa na to pozerá aj Patrick."

Zhubné ochorenie neobchádza ani ďalšie hviezdy zo sveta šoubiznisu. Rakovinou konečníka momentálne trpí herečka Farrah Fawcet a na rakovinu krčka maternice nedávno zomrela britská televízna hviezda Jade Goody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu