Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Patrick Swayze musí hrať v parochni – rakovina mu berie všetko!

Patrick Swayze vo filme Powder Blue Zobraziť galériu (5)
Patrick Swayze vo filme Powder Blue

LOS ANGELES - Slávny tanečník a fenomenálny herec Patrick Swayze (56) si splnil svoj najväčší sen. Od podstúpenia chemoterapií, ktoré radikálne poznačili jeho vzhľad, si ešte vybojoval svoje miesto na striebornom plátne. Treba však dávať pozor, spoznať ho je takmer nemožné!

Patrick dokazuje svoju neobyčajnosť neuveriteľným spôsobom. V tomto čase, kedy podľa lekárov mohol byť už týždne po smrti, si spokojne vychutnáva dokončovanie filmu Powder Blue. V dráme sa obľúbená hviezda chopila roly majiteľa striptízového klubu. A spoznať ho je naozaj ťažké.

Hlavu mu totiž zdobí parochňa s dlhými blond vlasmi. Jeho kontroverzný vzhľad podčiarkli aj linky na očiach a odvážne oblečenie. Veľkou zaujímavosťou, ktorú možno spozorovať na videu, je Patrickova muskulatúra. Tá zlú kondíciu rozhodne nenaznačuje, práve naopak. O jeho vlasoch skrytých pod parochňou to ale, bohužiaľ, povedať nemožno.

Bývalý idol Hollywoodu sa rozhodol stráviť posledné chvíle svojho života aktivitou, ktorá ho baví najviac. Tým nie je samozrejme nič iné, než herectvo. Okrem úlohy v spomínanom filme nedávno dokončil aj natáčanie kriminálneho seriálu The Beast.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 Trailer k filmu Powder Blue



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu