Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Depeche Mode škrtá ďalšie koncerty! Čo ten Bratislavský?

Depeche Mode
Depeche Mode (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská skupina Depeche Mode pokračuje v rušení naplánovaných európskych koncertov v rámci ich Tour of the Universe.

Po zrušení vystúpení v Grécku (Atény, 12. mája), Turecku (Istanbul, 14. mája), Rumunsku (Bukurešť, 16. mája), Bulharsku (Sofia, 18. mája), Srbsku (Belehrad, 20. mája) a Chorvátsku (Záhreb, 21. mája) sa trojica Dave Gahan, Martin Gore a Andrew Fletcher neukáže ani 23. mája v poľskej Varšave, 25. mája v lotyšskej Rige a 27. mája v litovskom Vilniuse.

Dovedna ide teda už o deväť zrušených koncertov, ktoré by sa však mali uskutočniť v náhradných termínoch. Dôvodom je rekonvalescencia 47-ročného lídra Gahana po prekonaní gastroenteritídy - akútneho zápalu sliznice žalúdka a čriev. Najbližším koncertom by malo byť vystúpenie v londýnskej O2 Arene, kde by sa mali Depeche Mode predstaviť 30. mája.

Electro-popová legenda by mala podľa plánov zavítať aj na Slovensko. V pondelok 22. júna ich na bratislavskom štadióne Inter očakáva viac ako 30-tisíc fanúšikov. Depeche Mode predali od svojho vzniku v roku 1980 vyše 75 miliónov albumov po celom svete.

Medzi ich najznámejšie skladby patrí napríklad Just Can't Get Enough, People Are People, Personal Jesus, Enjoy the Silence, I Feel You či Condemnation. V apríli vydali už svoj dvanásty štúdiový album s názvom Sounds Of The Universe.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu