Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zrútená Angelina: Som úplný odpad!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (18)
Angelina Jolie

NEW YORK - Situácia okolo páriku Jolie – Pitt už prekračuje hranicu únosnosti. Herečka vo svojej spovedi priateľovi udáva, že je psychicky na samotnom dne. Zvládne Angelina (33) toto náročné obdobie?

„Som úplný odpad. Cítim sa osamelo a som totálne v pr**li,“ znie šokujúce priznanie hollywoodskej hviezdy počas telefonátu so svojím priateľom.

Ako by toho nebolo dosť, Angeline sa začali zrazu vybavovať príjemné spomienky na bývalých manželov: „Chýba mi Jonny a Billy Bob. Sú to moji najbližší priatelia. Mám pocit, akoby tu nebol nikto iný, komu by som mohla veriť okrem nich.“

S hercom Jonny Lee Millerom sa celebrita rozviedla v roku 1999. Ešte v tom istom roku stihla vstúpiť do štvorročného manželského zväzku s Billy Bob Thorntonom. Ako sa však ukazuje, skúsenosti z týchto zväzkov Angeline v súčasnosti až také zlé nepripadajú.

Proti krásnej herečke sa obrátili aj Pittovi rodičia, ktorým Angelina už dlho spôsobuje vrásky na čele. Bradova mama Jane Pittová je presvedčená, že spoločný život jej syna po boku tmavovlásky už nemá žiaden zmysel. Paradoxne by si Brada vedela predstaviť skôr pri jeho bývalej manželke Jennifer Aniston.

Záver rozhovoru ukončuje Angelinin priateľ nie príliš veselou správou: „Nikdy som nevidel nikoho vyzerať viac nešťastne, zmätene a zúfalo.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu